Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. október 14-én 13 óra 30 perc körül a 41-es számú főút 36. kilométerében, Vaja és Rohod települések között. Egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott a menetiránya szerinti útpadkára, majd keresztbe csúszott az úttesten, és a bal oldali árokba egy fának csapódva állt meg. A baleset következtében a gépkocsi sofőrje, egy 30 éves nyírmadai férfi és utasa, egy 18 éves nyírmadai nő a helyszínen életét vesztette.

A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, az utasokat a roncsok közül kiemelték, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 17 óra 15 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság szakértők bevonása mellett vizsgálja.

A rendőrség ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az út vonalvezetésének, valamint a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Lassabb, körültekintőbb, előrelátóbb vezetéssel előzzék meg a közlekedési baleseteket!

Fotó: police.hu, katasztrófavédelem