Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezet egy részére is szombaton este Kisarban, a Dankó utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral, kéziszerszámok és dugólétra segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják. A ház lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak.

Lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében szombaton este Kótajban, az Ibrányi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kettéhasadt egy nagyméretű fa két ága is, amelyek a gyalogos közlekedést akadályozták szombaton, Nyírbátorban, a Vár utcában. A város hivatásos tűzoltói dugólétra és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Gázszivárgáshoz riasztották a nyírbátori hivatásos tűzoltókat szombaton Piricsére, a Bélteki utcába, ahol egy lakossági gázvezetéknél anyagfáradás miatt kellett beavatkozniuk, a sérült vezetéket elszorították és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton este a 471-es számú főúton, a 32-es kilométernél, miután egy vaddal ütközött Nyírmihálydinál. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.