Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Kőris és Fészek utcák kereszteződésében. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi péntek délután a 4-es számú főúton, a 262-es kilométernél, Újfehértó közelében. A balesetben egy ember sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a gépkocsit kerekeire visszaállították.

Egy lakóház egyik szobája megsüllyedt és a mennyezete leszakadt péntek délután Tiszalökön, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, a további omlásveszélyt megszüntették, az önkormányzatot értesítették és az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Az úttestről lesodródott és felborult egy személygépkocsi pénteken este Mérken, a Hunyadi utcában. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és kerekeire visszaállították. A balesetben ketten sérültek meg.

Cseppfolyósított gáz szivárgott egy vasúti szerelvény egyik vagonjának a lefejtő csonkjából pénteken este Nyíregyházán, az Állomás téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a csonkot elzárták, a szivárgást megszüntették. A Katasztrófavédelmi Mobil Labor iparbiztonsági helyszíni szemlét és teljes körű ellenőrzést folytatott le. Személyi sérülés nem történt.

A kép illusztráció, forrás: Laacush – blogger