Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kerek születésnapra szóló miniszteri és főigazgatói emléktárgyakat adott át október huszonnegyedikén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon a szervezet vezetője. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből négyen részesültek elismerésben.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató hatvanadik születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott Zsiros Imre tűzoltó alezredesnek, a nyíregyházi katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelőjének

Ötvenedik születésnapja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat vehetett át Bráderné Sánta Ildikó, a mátészalkai katasztrófavédelmi kirendeltség ügykezelője, Csordás Mihályné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadója, valamint Turgyán Mihály tűzoltó százados, a nyírbátori hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka.

A kerek születésnapjukat ünneplőkhöz szólva a tábornok megköszönte az érintettek eddigi tevékenységét, és hangsúlyozta, a jövőben is számít az ünnepeltek munkájára.

fotó: Jóri András- BM OKF- a képen Zsiros Imre tű. alezredes