Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Gázszivárgáshoz riasztották a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat szerdán délelőtt Jándra, egy családi házhoz, a Dózsa György utcába, ahol a fürdőszobában lévő gázbojler hibásodott meg. A tűzoltók a főcsapot elzárták, az épületet átvizsgálták és biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lehasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a közlekedést szerdán délelőtt Kisvárdán, a Mártírok útján. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy kismegszakító szerdán délben egy nyíregyházi közintézmény konyhájában, az Erdő soron, ahol a tüzet az ott dolgozóknak sikerült eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták és a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Vadat gázolt egy kisteherautó szerdán este a 4-es számú főúton, Nyíregyháza és Nyírtura között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

A kép illusztráció, forrás: YouTube