Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Épületenergetikai fejlesztések a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalnál projekt keretében megvalósult a Magyar Állam tulajdonában és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal vagyonkezelésében lévő, a Nyírbátori Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által használt Nyírbátor, Kossuth utca 16. szám alatti épület és a Nyírbátori Járási Hivatal Földhivatali Osztálya által használt Nyírbátor, Szentvér utca 14. szám alatti épület energetikai fejlesztése.

A megújult épületeket Román István a Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatal  kormánymegbízottja,  dr. Simon Miklós  a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6. sz. választókerület országgyűlési képviselője, valamint   dr. Éliás Tünde a Nyírbátori Járási Hivataljárási hivatalvezetője  adták át.

A beruházás  a kormányhivatal két épületének komplex energetikai fejlesztése valósult meg, több mint 75 millió forint összértékű beruházásnak köszönhetően. A kormánymegbízott kiemelte, hogy a nyílászárók cseréje, az épületek külső hőszigetelés, a fűtés korszerűsítése és a napelemek telepítése nagymértékben hozzájárul a költséghatékony gazdálkodásához, hiszen mintegy 80 %-al csökken az épületek energia fogyasztása, majd hozzátette, hogy a megújult épületek kellemes munkaköri légkört biztosítanak mind a kollégák, mind az ügyfelek számára.

Fotó: keletfoto.hu

További képek itt

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22