Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa a megadott személyleírás alapján tíz percen belül elfogta azt a férfit, aki a nyíregyházi temetőben egy sírról virágot tulajdonított el.

Egyik hozzátartozója sírját ment ki rendezni a nyíregyházi temetőbe 2017. október 30-án egy 56 éves balsai nő. Éppen vízért ment el a közeli kúthoz, amikor visszafelé haladva arra lett figyelmes, hogy egy ismeretlen férfi az általa gondozott sírról eltulajdonította a virágokat. A nő a férfi után eredt, azonban rövidesen szem elől tévesztette.

Ekkor vette észre a temetőben éppen szolgálatot teljesítő Gurbán Csaba r. századost, akitől segítséget kért. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa, aki éppen hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látta el a temetőbe látogatókat, azonnal megkezdte az elkövető felkutatását, közben megerősítést kért kollégáitól.

A kiemelt főnyomozónak tíz percen belül a temető környékén sikerült rátalálnia a megadott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőre, akit azonnal elszámoltatott. A férfi kezdetben tagadta a lopás tényét, majd a rendőrkapitányságra előállítását követően beismerő vallomást tett. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a 49 éves nyírpilisi férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22