Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Móricz Zsigmond Színház Nyíregyháza Megyei Jogú Város minden meghatározó intézményével együttműködésre törekszik, hangzott el azon a sajtótájékoztatón ahol újabb együttműködési megállapodást jelentettek be.

A tavalyi évadban a Nyíregyházi Sportcentrummal már aláírtak egy megállapodást, mely szerződést a mostani évadra is meghosszabbították. Ennek az elképzelésnek a következő állomása jelen szerződés megkötése, illetve előkészületben van egy, a Jósa András Múzeummal történő együttműködés, de a tervek között szerepel a város további intézményeivel is hasonló kapcsolat kialakítása.

A Móricz Zsigmond Színház Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye és a régió kulturális életének egyik legfontosabb szereplője, míg a Futballklub, a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyrendszerében részt vevő sportvállalkozás, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjelentősebb labdarúgó klubja.

Az együttműködési megállapodás fontos része, hogy a 2017-2018-as színházi évad előadásaira éves bérlettel rendelkezők részére 50%-os kedvezményt biztosít a Nyíregyháza Spartacus Futballklub hazai mérkőzéseire szóló belépők árából.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22