Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A jogállamiság megcsúfolásának tartja a Jobbik, hogy a több tízezer családot megkárosító Quaestor-vezér a börtön helyett egy fényűző üzleti tréningen vehet részt. A Hír TV információi szerint most éppen nyugdíjas-szövetkezet létrehozásán töri a fejét Tarsoly, akinek vallomása szerint nincs jövedelme és vagyona.

Magyarországon ma nem a tolvajok elszámoltatása és az áldozatok kártalanítása az elsődleges, hanem a korrupt rezsim fenntartása és a vádalkuszerű egyezség biztosítása a főtolvajoknak. Ők azok ugyanis, akik túl sokat tudnak és ha beszélni kezdenének, dominó módjára dőlne be a hatalom. De nem ez történik, hanem a brókerbűnözők cinikusan a képünkbe hazudnak, a hatóságok pedig asszisztálnak ehhez. Ahogy Kulcsár Attila, úgy Tarsoly Csaba is vígan él, míg a károsultak futhatnak pénzük után.

A Jobbik politikusai a Quaestor-botrány kirobbanásakor egyedüliként nyilatkoztak, hogy sem ők, sem hozzátartozóik, illetve érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságaik nem tartottak, és így nem is vettek ki pénzt bennfentes információk alapján a Quaestor-cégcsoportból a bedőlés előtt. 2015 márciusa óta várja a jobbik a többi párt, különösen a Fidesz hasonló nyilatkozatát.

MTI Fotó: Soós Lajos:

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22