Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő berzéki férfit 2017. november 4-én 11 óra 25 perckor Tiszadobon. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 19 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 4-én elfogták K. Zsolt 45 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen garázdaság elkövetése miatt a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 4-én elfogták L. József 40 éves tiszavasvári lakost. A férfi ellen lopás elkövetése miatt a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

Kép: 24 óra!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22