Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi szombaton, a 4911-es számú úton, az 5-ös kilométernél, Nyíregyháza határában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, mivel forgalmi akadályt képzett, ezért kerekeire visszaállították és drótkötél segítségével az útra visszavontatták.

Kigyulladt egy lakóház fürdőszobája vasárnap délelőtt Nyírvasváriban, a Vasvári Pál utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a lakóház elektromos berendezése a tűzben megsérült, ezért a hiba kijavításáig az ott lakók rokonokhoz költöztek.

Kigyulladt az M3-as autópálya mellett, a 230-as kilométerénél lévő pihenő egyik épülete vasárnap délután. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott, az oldalára borult és egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap Ökörítófülpösön, a Kossuth Lajos utcában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

Kép: keletfoto.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22