Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyírbátori Járásbíróság a mai napon bíróság elé állítás keretében közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt 1 év börtönbüntetésre ítélte D. K-né vádlottat. A szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette.


A vádlott – mivel haragszik a sértettre – 2017. július 11-én délután kiállt a háza elé egy vasvillával, mikor látta, hogy feléje közlekedik a sértett kisteher-gépkocsival.

A vasvillával a sértett autója felé szúrt, amikor a háza elé ért, s a kocsi bal oldalát találta el, így abban 20.000 Ft kár keletkezett.

Egy hónappal később a sértett megint a vádlott háza előtt közlekedett gépkocsijával, és mikor a sértett észrevette őt, felvett az útról egy követ, és azt az autóra dobra, ami a lámpa alatti lökhárítót találta el.
Néhány nap múlva a vádlott a sértett háza előtt haladt gépkocsijával, aki ezt észlelve a kezében lévő vízzel teli lavór tartalmát az autó elé zúdította. A víz egy része az autó jobb oldali lehúzott ablakán az utastérbe került.
A bíróság álláspontja szerint a vádlott cselekményei során fennállt annak a reális veszélye, hogy tettei következtében a gépkocsi vezetője megijedjen és baleset következzen be.

Az ítélet jogerős.

Kép: Pixabay

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22