Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai elfogták P. Sándor 29 éves magyi lakost 2017. november 7-én Nagykállóban. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. Dániel 19 éves pusztaföldvári és egy 16 éves újfehértói lakos ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő egy Újfehértó belterületén parkoló Mercedes típusú személygépkocsiból eltulajdonított egy hátizsákot, egy napszemüveget, a gépkocsi iratait és a tulajdonos kulcsait 2017. november 7-én este.

A férfit és a nőt egy másik gépkocsi tulajdonosa érte tetten, miközben Toyota típusú járművének egyik oldalsó ablaküvegét betörték és abból megkísérelték eltulajdonítani az utastérben lévő értékeket.

A tulajdonos bejelentését követően az újfehértói rendőrök még a helyszín közelében elfogták az elkövetőket. A férfi hátizsákjában a rendőrök megtalálták a Mercedesből eltulajdonított tárgyakat. A rendőrök az elkövetőket a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Kép: Pixabay

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22