Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. november 8-án hajnalban Tarpa térségében fogtak el hat határsértőt. A magukat mongol állampolgárnak valló külföldiek, köztük négy férfi és két nő, sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

A rendőrök az illegális bevándorlók idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. Rövid idővel később, a beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy magyar hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsival két mongol állampolgár.

Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök a külföldi férfiak gépkocsijában több, női holmit tartalmazó hátizsákot is találtak. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a két külföldi férfi nyújtott segítséget a korábban Tarpa külterületén elfogott mongol állampolgároknak, az államhatár illegális átlépéséhez.

IMG_20171108_091411

A két férfival szemben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22