Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság és az alárendeltségében működő rendőrkapitányságok állományában baleset-helyszínelői és baleset-vizsgálói beosztásokban dolgozók szakmai továbbképzésen vettek részt 2017. november 8-án Géberjénben.

A képzés a főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében  mintegy 77 szakember szakmai fejlesztésére nyílt lehetőség.

Előadást tartottak a közlekedési balesetek neves szakértői, így dr. Major Róbert r. ezredes a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közbiztonsági Tanszék vezetője, Leskovics Zoltán tü. alezredes a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó felügyelője, László Andrea r. alezredes az Országos Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály kiemelt főreferense, dr. Keller György Károly ügyész, valamint dr. Kemény Lajos igazságügyi szakértő.

A képzés célja a szakemberek szakmai tudásának bővítése mellett a tapasztalatok megosztása és értékelése által a munkavégzés hatékonyságának javítása és fejlesztése.

dr. Hudák Zsolt r. ezredes a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese az elmúlt időszakban nyújtott kimagasló szakmai tevékenységük elismeréseként kilenc közlekedési területen dolgozó szakembernek adott át elismerést.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22