Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A gyanúsított kihasználta azt a lehetőséget, hogy a munkája miatt lényegében szabadon járhatott-kelhetett a telephelyen, így bemehetett abba a helyiségbe is, ahol az oltóanyagot tárolták.


A vakcinák egy részét a gyanúsított a saját díszmadarai oltására használta fel, míg egy másik részét az interneten keresztül különböző állattartóknak értékesítette. Ez okozta a vesztét is, mert a sértett felfigyelt a gyanúsított internetes hirdetésére, és ismerősein keresztül maga is rendelt a lopott dolgokból, persze azt nem fizette ki, hanem értesítette a rendőrséget.

Az eltulajdonított oltóanyag jelentős részét a rendőrség a gyanúsított lakásán, illetve a vevőknél lefoglalta, azonban azokat a sértett már nem tudja felhasználni a szigorú állategészségügyi előírások miatt.

A lopás elkövetését elismerő gyanúsított szeretné megtéríteni a sértettnek okozott kárt, ezért kérte, hogy közvetítői eljárást rendeljen el az ügyész. Mivel a sértett is úgy nyilatkozott, hogy szívesen venné a kár pénzbeli megtérülését, ezért az ügyész engedélyezte a közvetítést.

Ha a felek 6 hónap alatt megállapodnak egymással a kár rendezésében, az ügyész meg fogja szüntetni az eljárást, míg ellenkező esetben vádat emel a gyanúsítottal szemben.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22