Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Súlyosbította a másodfokú bíróság a rablást elkövető férfi büntetését. A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2017. november 8-án L. R. vádlottal szemben rablás bűntette miatt indított büntetőügyben súlyosbította az elsőfokú bíróság ítéletét.

A másodfokú bíróság 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte a vádlottat.

Korábban az elsőfokú bíróság a vádlottat 3 év 8 hónap börtönbüntetésre, és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte.

A férfi vádlott egy TV csatorna SMS Chat oldalán magát női néven hirdette, amire 2016. szeptember 9-én jelentkezett a sértett férfi.

Találkozót beszéltek meg a sértett lakásába, ahol szexuális érintkezést követően a vádlott közölte a sértettel, hogy rontás van rajta, amelyet le is tud venni, de ahhoz a férfinak meg kell innia egy italt, amit ő készít el neki.

Az ital készítése alatt a sértett kiment a nappaliból, ezalatt a vádlott egy pohárban 6 db Rivotril gyógyszerrel kevert italt készített, melyet a sértett férfi elfogyasztott. Az ital hatására a sértett bódult állapotba került, ezt kihasználva a vádlott eltulajdonította a lakásból a sértett telefonját, laptopját, aranyláncát.
Az ítélet jogerős.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22