Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Egy nyírségi férfi egy elhagyatott helyen a sínekre lépett, leült, majd várta a vonatot, ami halálra gázolta – írja a Blikk. A férfi egy nyírségi településen dolgozott pedagógusként, halálhíre mindenkit sokkolt.

Egy tanítványa szerint a tanár nagyon aktív életet élt, minden iskolai eseményen ott volt. A Blikk úgy tudja, a férfinak gyerekei is voltak.

A rendőrség kizárta, hogy bűncselekmény állna a háttérben, az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

A katasztrófavédelem tájékoztatásai szerint a gázolás a település külvárosában, hétfő este, a nyílt sínpályán történt. A tanárnak esélye sem volt a túlélésre, ugyanis a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Magyarország öngyilkossági statisztikái nemcsak országos, de európai szinten is elkeserítőek. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint ugyanis Európában Magyarország hátulról a második a lajstromban: nálunk csak Litvániának rosszabbak az öngyilkossági mutatói. Ezt sokan a közömbösség, a hiányos mentálhigiénés ellátás és a kezeletlen idegrendszeri gondok számlájára írják.

Ha segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévők részére létrehozott, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

Forrás: Blikk

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22