Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A több mint 1. 77 milliárd forint teljes költségvetésű projekt keretében  a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal tulajdonában lévő kisvárdai épületek épületenergetikai fejlesztései is megvalósultak 2017.  november 10-re. Ennek köszönhetően ma három kormányépület épületenergetikai fejlesztése záródott le a dinamikusan fejlődő városban.  Az ünnepélyes átadáson dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter is jelen volt.

A projekt keretében megvalósult a Magyar Állam tulajdonában és a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Kormányhivatal vagyonkezelésében lévő, a Kisvárdai Járási Hivatal Földhivatali Osztályának és Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának elhelyezését biztosító Kisvárda, Szent György tér 8. szám alatti épület, a Kisvárdai Járási Hivatal Foglakoztatási Osztályának elhelyezését biztosító Kisvárda, Szent György tér 4. szám alatti épület, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal kihelyezett irattárának elhelyezését biztosító Kisvárda, Zrínyi tér 20. szám alatti épület energetikai fejlesztése.

Mint ahogyan mi is beszámoltunk róla, 2017. november 8-án ünnepélyes keretek között került átadásra a fehérgyarmati és a csengeri járási hivatalok foglalkoztatási osztályai által használt, energetikai szempontból korszerűsített épületek.

017. október 27-én  a Nyírbátori Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának és Földhivatali Osztályának megújult épületét adták át.

Így a programra rendelkezésre álló mintegy 1,77 milliárd forintból a megye összes járásában korszerűsödik a kormányzati épületek energetikai rendszere. Összességében elmondható, hogy a beruházásoknak köszönhetően van olyan kormányzati épület ahol közel 80 százalékos energiamegtakarítást érnek el.

A kormányhivatalok megújult épületeit  Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Román István a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal  kormánymegbízottja,  Leleszi Tibor Kisvárda város polgármestere,  dr. Dienes Melinda Kisvárdai Járási Hivatal  hivatalvezetője, valamint Bogáti János a társég fejlesztési ügyekért felelős kormánymegbízottja adta át.
Részletek később,

Fotó: keletfoto.hu

További képek itt

 

1 comments

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22