Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A városi lakosság életminőségének fontos alapfeltétele a megfelelő színvonalú egészségügy elérhetőségének biztosítása. Nyíregyházán kiépült, fejlett infrastruktúra jellemzi a humán szolgáltatások szinte valamennyi területét.

A jövőbeli beruházások során a hangsúly a szolgáltatások színvonalának, minőségének további javítására, a szükségletekhez igazodó fejlesztésére szükséges helyezni. Jelen projekt során a Városi Rendelő Intézet belső felújítása, a parkoló-férőhely és akadálymentesített parkoló kialakítása, kerékpártároló és udvarfelújítás, területrendezés és megújulóenergia hasznosítás került megvalósításra.
A „Nyíregyházi egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” című projekt mintegy 125.000.000 Ft összegű támogatásban részesült, amelyhez az Önkormányzat hozzájárulása további 58.000.000 Ft. A fejlesztés célja azon közfinanszírozott és területi ellátási kötelezettséggel rendelkező rendelők (háziorvosi és házi gyermekorvosi, fogorvosi, védőnői tanácsadó rendelők) felújítása, melyeknek az intézmény helyt ad.
A munkálatok a gyermekorvosi, fogorvosi, háziorvosi rendelő, valamint védőnői szolgálatot érintették.


A kivitelezési szerződés 2017. április 18-án került aláírásra, ezt követően 2017. április 21-én átadásra került a munkaterület a kivitelező részére, és a munkálatok elkezdődtek. A felújítás 3 ütemben zajlott. Az épület teljes felújítása 2017. szeptember 11-én fejeződött be, melyet követően megkezdődött a műszaki átadás-átvétel. A hiba és hiánymentes átadás 2017. október 5-én rendben lezajlott.

Videó: Kölcsey Televízió

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22