Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A hiedelem szerint minden gyerekre külön őrangyal vigyáz, a nehéz sorsú, bántalmazott vagy nélkülöző gyermek mellett viszont minimum kettő áll: egy égi és egy földi segítő. Az Őrangyalok Ligája csupa ilyen földre szállt angyalból áll –  olvasható a Ridikül.hu-n

Az Őrangyalok Ligája egy olyan különleges szövetség, amelynek célja, hogy legalább egy napra megváltoztassa a nélkülöző gyerekek életét. Tennivaló bőven akad, hiszen hazánkban közel negyedmillió gyerek él hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban, közülük hétezren átmenetileg vagy tartósan gyermekotthonokban élnek. Nemcsak a jó család nyújtotta biztonságot, az ennivalót, a kultúrát nélkülözik esetenként, de olyan egyszerű, minden gyereknek nagy örömet jelentő dolgokat sem kaphatnak meg, mint egy gombóc fagyi vagy egy állatkerti séta. Nem nyaralnak, nem tudnak kikapcsolódni, megkeresni egy példaképüket, koncertre vagy moziba menni, legalább belepislantani egy jobb életbe.

Sok gyermek ábrándozik róla, hogy felnőttként újságíró, riporter, fotós vagy filmkészítő legyen. A kis csapat az ORIGO székházban kapott idegenvezetést, ahol megnézték, mit dolgoznak a szerkesztőség tagjai, hogyan készülnek a hírek.

 

 

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22