Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy üzemcsarnok a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpa határában. A mintegy 1500 négyzetméteres épület tetőszerkezete ég teljes terjedelmében.

A csarnokban több gázpalack is felrobbant. A lángok oltását nagy erőkkel kezdték meg a fehérgyarmati, a mátészalkai, a kisvárdai, a baktalórántházi hivatásos, valamint a vásárosnaményi önkormányzati és a tarpai önkéntes tűzoltók.

A helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és oda tartanak a cigándi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói is.

Frissítés: 2017. november 11.  18:37

Eloltották a tarpai üzemcsarnokban keletkezett tüzet a tűzoltók – közölte Dóka Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat kora este.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a fehérgyarmati, a mátészalkai, a kisvárdai, a baktalórántházi és a cigándi hivatásos, valamint a vásárosnaményi önkormányzati és a tarpai önkéntes egységek vettek részt az oltásban.

Dóka Imre tájékoztatása szerint egy 1500 négyzetméteres épület gyulladt ki, a tűzben a csarnokban tárolt gázpalackok is felrobbantak. A nagy erőkkel a helyszínre vonult tűzoltók megfékezték a lángokat, jelenleg az utómunkálatok zajlanak – tette hozzá.

Az üzemcsarnokban minden megsemmisült.

A tűz következtében leszakadt a tető egy része, és minden megsemmisült a mintegy ezer négyzetméteres, szendvicspanel szerkezetű épületben, amelynél jelenleg az utómunkálatok zajlanak.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22