Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az út menti árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szombat délelőtt a Vállaj és Terem közötti úton. A balesetben egy ember sérült meg. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Kigyulladt egy mobil terményszárítóban lévő kukorica szombaton este Ajakon, ahol a tulajdonos megkezdte a hat méter magas szárítóból a leürítést. A kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be, majd a felhevült szárítót visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott és egy telefonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton este Újfehértón, a Rákóczi Ferenc utcában. A város önkormányzati tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították és a távközlési szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22