Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt állítanak bíróság elé hamarosan egy 37 éves nógrádi férfit, aki ismerősei közé hajtott idén nyáron, miután visszavitte élettársához a közös kislányukat. Az ügyészség most emelt vádat az ügyben.

A férfi június 11-én dél körül – láthatás után – kocsival vitte vissza hároméves kislányát volt párjához. Miután átadta a gyereket, veszekedni kezdett a nővel az udvaron, illetve férfiismerősével. A vitát azzal zárta, hogy beült a kocsiba, majd kitolatott a hídról a ház előtti füves területre. Eközben azonban a nő ismerőse kiment és az autó elé állt, mivel számon akarta kérni a vádlotton a percekkel korábban elhangzott sértéseket és fenyegetéseket.

E kiment a lánya és a vádlott volt élettársa is, aki a gyermeket a kezében tartotta, akik próbálták nyugtatgatni. Eközben a vádlott a kocsival elindult feléjük, és – kis sebességgel – elütötte őket.

A férfi motorháztetőre hasalva az ablaktörlő lapátba és a visszapillantó tükörbe próbált kapaszkodni, azonban azok letörtek, ezért a kocsi mellé esett. Az autós a gyermeket tartó volt élettársat és a férfi lányát is elütötte. Mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek.

A baleset következtében mind a négy sértett könnyű sérülést szenvedett. A vádlott nyilvánvalóan észlelte azt, hogy a sértetteket elütötte, akik a földre is estek, ennek ellenére a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott.

– áll a Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatásában. Az ügyészség a férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta, illetve, hogy tiltsák el a vezetéstől.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22