Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

2017.11.11-én szombaton került megrendezésre a Magyar Jet-Ski Szövetség évzáró díjkiosztó ünnepsége, ahol a Magyar Bajnoki kategóriák nyertesein kívül a 2017. Év Versenyzője, 2017. Év Felfedezettje, 2017. Év Meglepetése díjazottainak is átadták kitüntetésüket.

Az Év versenyzője díjat ez évben megosztva kapta a fiatal tehetség, a 15 éves Gerencsér Olivér és Kasza György, aki immár 6. alkalommal érdemelte ki ezt a rangos elismerést. Gerencsér Olivér Runabout GP4 kategóriában Világbajnoki ezüstérmes lett, valamint Európa Bajnoki címet szerzett.

Kasza György a Világbajnokságon 2 bajnoki címet és 1 ezüstérmet nyert el (így Világbajnoki címeinek száma összesen már 10), emellett Európa Bajnoki címet szerzett és 2 nemzetközi valamint 3 magyar bajnoki címmel büszkélkedhet.

CP8Q2806
IV. országos Jet-Ski bajnokság Leveleken a Vizisport és Szabadidő Centrumban 2017. július 5-én Keletfotó: Móricz Csaba

Az Év Meglepetése Bíró Péter, aki súlyos balesete miatt évek óta nem tudott komoly eredményt elérni, idén megnyerte a magyar bajnokságot, az IJSBA Európa bajnokságon Pro-Am Ski Veterans GP kategóriában Európa Bajnoki címet szerzett, a Világbajnokságon pedig Masters Ski Stock kategóriában szintén aranyérmes lett. Az Év Felfedezettje címet az idén második versenyszezonját teljesítő Cseke Zsolt vehette át, a tehetséges versenyző minden magyar ülős jet-ski kategóriában elindult 2017-ben. A Magyar Bajnokságban 1 bajnoki címet és 3 ezüstérmet szerzett. Az Európa Bajnokságon Pro-Am Runabout Veterans GP kategóriában a dobogó

Mint emlékezetes,  idén először  került megrendezésre a IV. országos Jet-Ski bajnokság Leveleken a Vizisport és Szabadidő Centrum hatalmas taván. A két versenynap alatt összesen 21 versenyszámban mintegy 20 versenyző mérette meg magát, köztük a többszörös világbajnok Kasza György. Hatalmas küzdelmek, nem elhanyagolható látvány.

Lassan régiós nagyhatalommá válik a leveleki Vizisport és Szabadidő Centrum

Fotó: keletfoto.hu

További képek a leveleki futamról itt

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22