Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy családi ház villanyóra szekrénye kedden este Kállósemjénben, az Ady Endre utcában. A helyi önkéntes tűzoltók két kézi porral oltó készülékkel a tüzet eloltották. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, további izzást, parázslást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Ketté hasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a gyalogosok közlekedését kedden délután Újfehértón, a Szent István utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kihúzós létra segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében az esti órákban Tunyogmatolcson, a Kölcsey Ferenc utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Nyírmihálydiban is hasonló eseményhez riasztották a tűzoltókat szerdán hajnalba, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi Intézkedésre nem volt szükség.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22