Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa a mai napon helybenhagyta a Mátészalkai Járásbíróság által rablás bűntette miatt I. rendű J. Gy. és társa vádlottakkal szemben hozott ítéletet.


A bíróság I. rendű vádlottat 8 év fegyházbüntetésre és 9 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre, II. rendű Ö. L. vádlottat 7 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte.
A vádlottak 2016. augusztus 27-én este egy mátészalkai rendezvényen tartózkodtak, majd hajnalban hazafelé indultak. Az utcán meglátták a kerékpárral közlekedő sértettet, őt megállították és cigarettát kértek tőle, aki ezt megtagadta.

I. rendű vádlott erre ököllel orron ütötte a sértettet, aki ennek következtében a földre esett, és mindkét vádlott ütlegelte, rugdosta őt.

I. rendű vádlott fojtogatta a sértettet, II. rendű vádlott pedig egy karóval ütlegelte a földön fekvő férfit, miközben megöléssel fenyegették. A sértett mindezek ellenére a földről felállt és elmenekült. A vádlottak magukkal vitték a sértett kerékpárját.
Az ítélet jogerős.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22