Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Lakóházzal egybeépített melléképület égett teljes terjedelmében szerdán délután Tyukodon, a Kis utcában. A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A helyi önkéntes és a csengeri önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délután Kemecsén, a Partizán utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Mátészalkán, a Zöldfa utcában. A város hivatásos tűzoltói vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben senki nem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban az M3-as autópálya Nagykállói felhajtójánál. Személyi sérülés nem történt. A nagykállói önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a szalagkorláton fennakadt járművet drótkötél segítségével levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22