Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Gagna a 2014-es önkormányzati választásokon függetlenként, 245 szavazattal jutott be a képviselő-testületbe. Lemondása valószínűleg összefügg Érpatak kilátástalan gazdasági helyzetével és a személyét ért nemtelen támadásoknak, ami Érpatak polgármesterével hozható összefüggésbe.

Orosz folyamatosan presszionálta a képviselőt több alkalommal, a polgármester  emberei  videós megfigyelést végeztek a képviselő lakásánál.  Így próbálva nyomás alatt tartani és rábírni, hogy szavazza meg a 2015-ös, illetve a 2016-os zárszámadásokat.

Orosz az egyik képviselő testületi ülésen meg is fenyegette a képviselőt, kilátásba helyezve különböző hatósági eljárásokat.

A független képviselőt a törvény szerint  Simon Attiláné (FIDESZ-KDNP) követi a sorban aki a 2014-es önkormányzati választáskor 240 szavazattal a hetedik helyet szerzete meg, de ez akkor még kevés volt a hattagú testületbe kerüléshez.

Információink szerint Simon Attiláné, aki már egyszer volt tagja az érpataki képviselő-testületnek 2010-2014 között, vállalja a megbízatást.

 

 

 

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22