Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Mégiscsak fordulópont volt Magyarország alighanem leghíresebb közmunkása, Orgován Béla életében a Quaestorral való találkozás. Nemcsak azért, mert akár együtt ülhet a vádlottak padjára Tarsoly Csabával, a 200 milliárd forintot elvarázsoló cégbirodalom fejével, hanem mert úgy tűnik, azóta közmunkásból végérvényesen vállalkozóvá vált. Legalábbis négy társaság lelhető fel Orgován Béla nevén az Opten adatbázisában, sőt működni is látszanak, mérlegeikben együttesen mintegy 300 millió forint árbevételt vallottak be fennállásuk óta – írja a 24.hu

Főhadiszállásuk a fővárosban, az egykori Csepel Művek XXI. kerületi iparterületén lelhető fel, oda jegyezték be az Enilontal, a Konimonika és az Onszid-Ma Kft. székhelyét.

A főbejárattól nem messze, az egyik irodaházban, egy lepattant kapualjban ott is virítanak a cégtáblák. Az ajtó azonban zárva, csengő, kaputelefonos kód nincs a cégnevek mellett.

A NAV-osok is hiába keresték őket – legyintett az éppen arra járó helyi erő. Néhány hete jártak itt a hatóság emberei, de nem találták itthon a bérlőket.

Nem szokott itt lenni Orgován sem, nagy ritkán bukkan fel – ennél többet azonban nem akart vagy nem tudott elárulni.

A cégtáblán kívül több is utal a vállalkozásokra: egy másik lépcsőházon keresztül bejutottunk az épületbe, és a második emeleten egy Enilontal Kft. feliratú ajtót találtunk is. Zárva. A másikon semmi felirat, csak egy számkód, és az is zárva. Nem úgy néz ki, mintha cégközpont, állandó titkárság működne a székhelyen. További részletek itt olvashatóak

Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22