Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi péntek este a Tiszaeszlár és Bashalom közötti úton. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy kisteherautó motortere szintén az esti órákban az M3-as autópályán, a 242-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon, Kállósemjén közelében. A tulajdonosnak sikerült egy kézi tűzoltó készülékkel a lángokat megfékeznie, majd a nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy terményszárítóban lévő ötven mázsa kukorica pénteken a késő esti órákban Császlón, a Kossuth Lajos utcában. A csengeri önkormányzati, a fehérgyarmati és a nyírbátori hivatásos tűzoltók a terményt a tulajdonos segítségével leürítették, majd a felhevült szárítót visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakatlan ház tetőszerkezete, valamint fürdőszobája égett péntek este Szamosszegen, a Kölcsey Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

Fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22