Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Szombat este rendezték meg a nyíregyházi tűzoltók bálját a szabolcsi megyeszékhelyen, a Debreceni Egyetem Egészségügyi karának épületében. A rendezvényen közel háromszázan vettek részt.


Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg a 2017. évi rendezvényt, amelyet a Nyíregyházi Tűzoltók tavaly több év kihagyást követően rendeztek meg ismét.

Gerebenics Károly tű. alezredes, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjétől és Toldi András tű. őrnagytól, a nyíregyházi tűzoltóparancsnoktól az október 3-án, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálati csoportok között második alkalommal megrendezett tűzoltási versenyen az első helyet elért „C” csoport versenyzői vehették át ünnepélyes keretek között az elismeréseket.

A szervezők idén határoztak úgy, hogy a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon a bál keretében adják át az

Év Tűzoltója címet, amelyet idén Csicsvári Bálint tű. főtörzsőrmester érdemelte ki a kiemelkedő munkája elismeréseként.

A rendezvény meglepetése  a nyíregyházi hivatásos tűzoltók meglepetés tánca volt amelyet Szőke Ágnes tanított be részükre.

A fő műsorszámot követően az 1983-ban megalakult Igrice néptáncegyüttes és az 1998-ban formálódott Desperado együttes is szórakoztatta az este folyamán a résztvevőket, az alaphangulatról pedig az L.K. Beat együttes gondoskodott.

This slideshow requires JavaScript.

A szervezők, a támogatókban is partnerekre találtak, így éjfélkor a tombolán értékes nyereményeket, köztük egy televíziót és egy hűtőszekrényt is kisorsoltak az ajándékutalványok és az ajándékcsomagok mellett.

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy, Szabolcs MKI

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22