Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat mindkét irányból Nagyecsed felé tereik.


Eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról, majd árokba hajtott egy személygépkocsi 2017. november 19-én 0 óra 15 perc körül a 49-es számú főúton, Ököritófülpös, Lehel utcán. Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében a sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett.
A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt 1 órától teljes szélességében lezárták. A forgalmat mindkét irányból Nagyecsed felé tereik. A forgalomkorlátozás a két órát meghaladhatja. Kérjük az arra haladókat, hogy a megváltozott forgalmi viszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

Egy 35 éves budapesti férfi vesztette életét a balesetben.

Eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról, majd árokba hajtott egy személygépkocsi 2017. november 19-én 0 óra 15 perc körül a 49-es számú főúton, Ököritófülpös, Lehel utcán. A baleset következtében a gépjármű sofőrje, egy 35 éves budapesti férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Fotók az Ököritófülpösön történt halálos kimenetelű balesetről

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 4 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad. A baleset körülményeit szakértők bevonása mellett vizsgálják.

Országos összesítő 

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 44 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű balesetben 1 személy életét vesztette, további 12 baleset súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

 

A rendőrök kérik a járművezetőket, hogy a megváltozott látási-, és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek! Soha ne üljenek fáradtan a volán mögé, ne kockáztassák se a saját, sem pedig mások életét vagy testi épségét!

Amennyiben hosszabb útra indulnak, rendszeresen tartsanak pihenőt! Már néhány perces pihenő is életeket menthet!

A kép illusztráció!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22