Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombaton Gávavencsellőn, a Petőfi utcában. A helyi önkéntes és az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Személyi sérülés nem történt. Szintén villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szakolyban, a Mátyás király utcában, a helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben egy ember sérült meg.
Füsttel telítődött épületből egy idős asszonyt mentettek ki a tűzoltók szombat délután Nyíregyházán, egy Arany János utcai társasház egyik első emeleti lakásából, ahol a tűzhelyen felejtett étel égett oda, miután a tulajdonos rosszul lett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzást, parázslást megszüntették, a füsttel telítődött lakást és a lépcsőházat átszellőztették.

Mint ahogyan elsőként beszámoltunk róla, az útról lesodródott és árokba csapódott egy személygépkocsi szombat éjszaka Ökörítófülpösön, a Lehel utcában. A jármű vezetője az ütközés következtében kirepült a gépkocsiból, súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd a kórházba szállítást követően meghalt.

Ennél a balesetnél a mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

A kép illusztráció!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22