Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Bár megszülte, mégis elvette az életet újszülöttjétől egy nő, aki egy kuka mellett hagyta gyermekét vasárnap késő este. A nő inkubátor helyett inkább egy Mező utcai konténer mellé dobta a babát, majd eltűnt a helyszínről.

Hogy a pici élve született-e, egyelőre nem tudni. Információink szerint ugyanezen a napon a szülészetről távozott egy kamasz lány, ám azt, hogy véletlen egybeesésről van-e szó, lapzártánkig szintén nem derült ki. A csecsemőre rátaláló család tagjai még a rendőrök megérkezésekor is szinte sokkos állapotban voltak.

– Pucér volt, egyik kezecskéje a feje alatt volt: úgy tűnt, mintha csak aludna – sóhajtott Anna aki megtalálta a csecsemőt  a konténer mellett

Az asszony gyermekeivel azonnal a közeli boltba rohant, hogy segítséget kérjen. Azt, hogy ki hagyhatta ott a gyermeket, nem látták ugyan, ám lapunknak egy furcsán viselkedő fiatalról beszéltek, aki abban a pillanatban, hogy ők a boltba beléptek, elsietett a helyszínről.

Csecsemő gyilkosság - 10
Bűnügyi helyszínelő nyomokat rögzít a Nyíregyházán a Mező utcán egy társasház szemetes konténerénél ahol halott csecsemőt találtak 2017. november 19-én. Fotó: keletfoto.hu

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet, ám egyelőre nincs gyanúsított az ügyben.

 

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22