Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Az Esztergomi Járási Ügyészség zaklatás vétsége és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat az elkövetővel szemben – írja közleményében az Esztergomi Járási Ügyészség.

A sértett, aki esztergomi önkormányzati képviselő, a feleségével 2017. augusztus 04-én az esti órákban Esztergomban egy színházi előadásra ment. A nézőtéren az elkövető és a sértett egymással beszélgetni kezdtek, melynek során az elkövető megemlítette, hogy szülei a sértett választókörzetében építkeznek és vitájuk van a telekszomszédjukkal. A sértett közölte az elkövetővel, hogy a vitás telekügyben nem fog tudni neki segíteni, mivel az nem képviselői hatáskör, ezért forduljon a jegyzőhöz.

Az ittas állapotban lévő vádlott ezután ordítozott a sértettel, és a jelenlévő több száz néző előtt a sértettet becsületsértő kifejezésekkel illette, továbbá megfenyegette azzal, hogy meg fogja verni.

A színházi est szervezője észlelte a konfliktust, odalépett az elkövetőhöz, megkísérelte tisztázni a kiabálás okát, mire a vádlott őt is megfenyegette azzal, hogy lefejeli.

Miközben az elkövető a színházteremből távozás közben elhaladt a sértett mellett, őt a kezében lévő programfüzettel egy alkalommal hátulról fejbe ütötte.

Az ügyészség a vádiratban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, a vádlott büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22