Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A nulla hulladék nem csupán szemlélet, hanem életmód is egyben. A “kihívás” célja az, hogy minél többen ismerjék fel lehetőségeiket a hulladékcsökkentés terén, és merjenek lépést tenni ennek érdekében. A Humusz több eszközzel is segít ennek érdekében: kvízzel, tippekkel, találkozókkal, adatbázisokkal. Csatlakozz Te is!

Te hol tartasz a nulla hulladék felé vezető úton?

Létrehoztunk számotokra egy kvízt, amiben fel tudjátok mérni, hogyan álltok a hulladékcsökkentés terén. Ez nem teszt, nincs pontozás, hiszen mindenkinek mások a lehetőségei. Célunk, hogy a kérdésekkel is arra adjunk tippeket, mely területeken hogyan tudtok faragni a hulladéktermelésen.

Ráadásul, ha a jövő évre teszel Nulla Hulladékos Fogadalmat, és ezt megosztod velünk, akkor 5000 Ft értékű utalványt nyerhetsz, amit a www.hulladekmentes.hu webáruházban tudsz eszközökre vagy tanfolyamra felhasználni!
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor itt tudsz belevágni: http://humusz.hu/nullahulladek-kviz

Nulla Hulladékos workshop és tapasztalatcsere

A hulladékcsökkentés elméletben jól hangzik, de hogyan lehet ezt a gyakorlatban megvalósítani? A Humusz 10 pontban foglalta össze azokat a jó gyakorlatokat, amikkel a legkönnyebben tudod a hulladékot megelőzni és környezetbarát módon kezelni. Ezeket kívánjuk közelebbről bemutatni, ill. egyéb praktikákat megosztani egy workshop keretében, ahol további célunk, hogy kialakuljon egy olyan közösség, ahol nulla hulladékos jó gyakorlatokat lehet megosztani egymással.

Ha még nem vágtál bele, azért, ha már profi szinten nyomod, akkor azért gyere el december 6-án 18 órára a Humusz Házba (1111 Budapest, Saru u. 11.), ahol izgalmas eszmecserék mellett frissítőkkel is várunk!

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22