Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Szabolcs- Szatmár – Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében a tűzoltás vezetésre jogosultak részére csütörtökön kihelyezett továbbképzést tartottak a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon.


A szakmai napot Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese nyitotta meg, aki a berendelt állománynak megköszönte az eddig elvégzett feladatokat és megfogalmazta elvárásait a jövőt illetően.

Ezt követően Leskovics Zoltán tű. alezredes, tűzoltósági főfelügyelő a szakterület 2017. II. félévi feladatok végrehajtását foglalta össze, majd a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője a helyi szintű tűzoltási verseny tapasztalatait ismertette.

A továbbképzésen szó volt még a tűzoltói beavatkozásokról veszélyes anyag jelenlétében, valamint a Multifunkcionális mentőheveder, mint segédeszköz használatáról. Ez a tanulmány az idei esztendőben a Dr. Balogh Imre Emlékpályázat aranygyűrűs alkotása lett Dombrády Gábor tű. főhadnagynak köszönhetően.

Fotó: Kiss András tű. őrnagy, Nyírbátor HTP

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22