Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

A Nyíregyházi Egyházmegye december 3-án Szent Miklós példájának, az önzetlen szeretet továbbadásának jegyében várta a látogatókat a nyíregyházi Szent Miklós-székesegyházban és a Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium udvarán.

Az egyházmegye Szent Miklós udvarával azt a teret nyitja meg, amely korunkban is megmutatja, hogy az ember csak szeretettel, nyitottsággal és odafigyeléssel fordulhat a másik felé. A színpadon felléptek a Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda gyermekei, műsort adtak a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola diákjai, Gebri József vezetésével a jósavárosi görögkatolikus énekkar, és a papnövendékek kórusa is énekelt. Az esemény fényét emelte a nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Gimnázium dráma tagozatának előadása.

Forró tea, forraltbor és táncház melegítette fel az udvaron nézelődőket, akiket az egyes egyházközségek és az óvoda ill. iskola standjainál megtalálható étel- és ajándékvásár fogadott. A hittanteremben kézműves foglakozásokkal és népi játékokkal várták a legkisebbeket is.

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22