Generic selectors
Csak teljesen egyező találatok
Search in title
Keresés a tartalomban
Keresés a cikkekben
Search in pages
Válasszon kategóriát
100 éve történt
Baleset
Belföld
Bulvár
Bűnügy
Érdekes
Fotó
Gazdaság
Hírek
Időjárás
Kisvárda
Kultúra
Mátészalka
Megyei
Nagy Kép
Nemzetközi
Nyírbátor
Nyíregyháza
Pártok
Programajánló
Rövidhír
Sport
Szavazás
Tiszalök
Tiszavasvári
Tudomány
Uncategorized
Vélemény
Vezetőhír
Videó

Kigyulladt egy lakóház fürdőszobájában egy mosógép kedden délelőtt Tunyogmatolcson, a Rákóczi Ferenc utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a mosógépet az épületből kivitték, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Közösségi ház tetőszerkezete gyulladt ki kedden délelőtt Magy településen, a Kossuth utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát vizsgálják.

Hétvégi ház egyik szobájában a kandallóból kipattanó szikra miatt keletkezett tűz a délutáni órákban, Szabolcs községben, a Rákóczi úton. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Őzet gázolt egy személygépkocsi, egy másik pedig árokba hajtott a reggeli órákban a 4-es számú főúton, a 251-es kilométernél, Újfehértó közelében. A balesetben senki nem sérült meg. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az úton megcsúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi kedden reggel a Buj és a Paszab közötti úton. A balesetben egy ember sérült meg. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a baleseti helyszínelést követően kerekeire visszaállították.

Lakossági gázvezetéket vágott át egy munkagép kedden délelőtt Újfehértón, a Bocskai utcában. A helyi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók 150 méteres körzetből, összesen nyolc ingatlanból, tizenkét embert helyeztek biztonságba. A tűzoltók a gázszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a helyszínt biztosították. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat és a Katasztrófavédelmi Mobil Labor a kárhelyszínen méréseket végzett, a koncentráció az alsó robbanási határérték alatt volt, a többi mérési helyen gázkoncentráció nem volt kimutatható. Személyi sérülés nem történt, a kimenekített lakók rövid időn belül visszatérhettek otthonaikba.

Kép: Alföldhír.hu

Friss
2017. december 14. csütörtök, 07:00
2017. december 13. szerda, 06:28
2017. december 13. szerda, 06:22